Δίνουμε ζωή στα όνειρά σας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα επιτεύγματά μας, όλα εκείνα τα χρόνια που έχουν κάνει πολλές γυναίκες πολύ χαρούμενες και τα οποία προωθούσαν την πρακτική γενικής υποβοηθούμενης σύλληψης

Σε γενικές γραμμές, πιστεύουμε ότι όλα στη ζωή έχουν μια εξήγηση, έτσι προσπαθήσαμε να είμαστε διαφορετικοί στην προσέγγισή μας με πολλούς τρόπους και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που ήταν άσκοπα.

Έχουμε επικεντρωθεί στην προσωποποιημένη θεραπεία για κάθε ασθενή μεμονωμένα και όχι σύμφωνα με γενικευμένα παλιά πρωτόκολλα, κάτι το οποίο έχει σημαντική επίδραση στα συναισθήματα και την άνεση της ασθενούς.

Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ήπια πρωτόκολλα διέγερσης από το 2008.

Eίμαστε πρωτοπόροι στην ανοσολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε θεραπείας με αυτόματη σύλληψη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας και πολύ λιγότερες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εμείς δημιουργήσαμε το πρώτο και πολύ επιτυχημένο πρωτόκολλο φυσικής σύλληψης σε γυναίκες με ανεξήγητη υπογονιμότητα το 2007.

Είμαστε η πρώτη κλινική στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί την έγχυση ορού INTRALIPID sol. για τη θεραπεία ανοσολογικών διαταραχών που οδηγούν σε υπογονιμότητα από το 2008.

Είμαστε μία από τις πολύ λίγες κλινικές στον κόσμο που προσφέρουν ανοσολογική υποστήριξη με βάση την αξιολόγηση και την παρακολούθηση της προόδου κάθε ασθενή, ακολουθώντας τα δικά μας πρωτόκολλα.

Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το κόστος της ανοσολογικής υποστήριξης αναπτύσσοντας τον δικό μας τρόπο παρακολούθησης της προόδου με πολύ απλές και φτηνές εξετάσεις αίματος, σε σύγκριση με τη μέχρι σήμερα κοινή πρακτική όπου χρησιμοποιούνται μερικές πολύ ακριβές εξετάσεις αίματος.

Call Now Button