Βελονισμός

Ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων κέντρων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε Ευρώπη και Αμερική, όπου εδώ και πολλά χρόνια οι γυναικολόγοι επιστρατεύουν διάφορες εναλλακτικές πρακτικές για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων προσφέρει εξατομικευμένη θεραπεία σε συνδυασμό με την εφαρμογή εναλλακτικών, συμπληρωματικών μεθόδων θεραπείας, όπως για παράδειγμα της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και ειδικότερα του βελονισμού που έχει ως αποτέλεσμα την εντυπωσιακή βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Έτσι λοιπόν, στη Life Clinic, όπως επισημαίνει ο Δρ. Παπανικολάου, «έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με μια ιδιαίτερα έμπειρη και αξιόλογη θεραπεύτρια, η οποία πραγματοποίησε τις σπουδές και την πρακτική της σε Κίνα και Αμερική και είναι πλέον και η ίδια καθηγήτρια της Κινέζικης Ιατρικής και του βελονισμού, την κα Σοφία Κονσολάκη».

«Στόχος μου είναι», αναφέρει η κα Κονσολάκη, «να θέσω τις γνώσεις και την πολυετή μου εμπειρία από την ευεργετική και αποτελεσματική εφαρμογή της Κινέζικης Ιατρικής/βελονισμού, έχοντας η ίδια βιώσει το άγχος της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, στην υπηρεσία της σύγχρονης ιατρικής, προσθέτοντας το δικό μου “λιθαράκι” στην προσπάθεια τεκνοποίησης των ζευγαριών που καταφεύγουν σε αυτήν τη μέθοδο».

Ο στόχος και το όραμά μας είναι να κάνουμε την ταξίδι της τεκνοποίησης ένα ευχάριστο, εύκολο και φυσικά γόνιμο ταξίδι για όλους.

Call Now Button