Η κλινική μας

Καλώς ήρθατε!

Η Life Clinic σας καλωσορίζει. Η επίσκεψή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και στο blog για να μάθετε περισσότερα για εμάς και τις θεραπείες μας. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο (0030) 210 6450 111 ή στείλτε μας email στο info@lifeclinic.gr

Νέοι ασθενείς

Θέλουμε να καλωσορίσουμε όλους τους νέους ασθενείς μας για μια αρχική διαβούλευση με τον Δρ Δημήτρη Παπανικολάου.

Η πρώτη επίσκεψη είναι σημαντική τόσο για εσάς, ως ασθενή, όσο και για την ομάδα μας για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Θα σας γνωρίσουμε ως άτομο, θα καταλάβουμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι στόχοι σας και θα πάρουμε το προηγούμενο ιστορικό σας για να ζωγραφίσουμε τη συνολική εικόνα για εσάς.

Welcome to Life Clinic

Εδώ για σας

Προσφέρουμε ραντεβού για τηλεφωνικές διαβουλεύσεις που είναι ιδανικές για τους ασθενείς μας στο εξωτερικό.
Here for you

Πρόσωπο με πρόσωπο

Προσφέρουμε επίσης ραντεβού 'πρόσωπο με πρόσωπο'. Για να ζητήσετε το πρώτο σας ραντεβού μαζί μας, απλά καλέστε ή στείλτε μας ένα email.

ΚΑΛΕΣΤΕ (0030) 210 6450 111

Μιλήστε με τη φιλική ομάδα υποδοχής που θα κλείσει ένα ραντεβού με τον γιατρό για εσάς.

Πού βρισκόμαστε;

Στον πιο “ιατρικό” δρόμο της Αθήνας, οδός Ιπποκράτους 166, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο του 1939, βρίσκεται η Life Clinic.

Η κλινική μας είναι ένα κέντρο γυναίκας με έδρα την Αθήνα εξειδικευμένο στην αξιολόγηση και θεραπεία της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσωποποιημένη θεραπεία και εμπειρία στην αναπαραγωγική ανοσολογία.

Πιστεύοντας ότι η υπογονιμότητα δεν είναι αρρώστια, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο όπου ο “ασθενής” νιώθει και είναι το κέντρο.

Medical Center

Ιπποκράτους 166, Αθήνα
+30 210 6450 111
Life Clinic building

Mερικά πράγματα στην ζωή πρέπει να είναι απλά...

 Η Life Clinic προσφέρει τα πάντα γύρω από την διερεύνηση της υπογονιμότητας, τις θεραπείες γονιμότητας και ότι άλλο αφορά τον ρόλο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην ζωή μας.

Από απλές καθημερινές συμβουλές που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη, την ειδική γνώση μας πάνω στα προβλήματα του ανοσοποιητικού στην γονιμότητα μέχρι την εμπειρία μας πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ακόμη και για την Αγγλία, την γενέτειρα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

immune-treatment

Υπόσχεσή μας το καλύτερο δυνατό για το κάθε ζευγάρι...

Έχοντας έλθει σε επαφή με χιλιάδες ασθενών από όλο τον κόσμο, έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ζευγαριού.

Στην Life Clinic πιστεύουμε πολύ στη διάγνωση του προβλήματος και την ειδική αντιμετώπιση του, παρά στην εκτέλεση των ίδιων πράξεων για όλους, μία πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον από τις κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Από την ίδρυση μας έως σήμερα το κέντρο μας είναι η γυναίκα και οι προσωπικές της ανάγκες. Κύριο πλεονέκτημά μας είναι η γνώση γύρω από την γυναίκα και οι απαιτήσεις μας για  ένα επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών που ο ασθενής θα είναι ο κύριος γνώμονας. Και πάντα με ένα εξόχως ανταγωνιστικό κόστος θεραπείας. Εγγύηση για αυτό είναι η επιτυχημένη συμμετοχή μας σε δύο κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές του Λονδίνου.

Μια γρήγορη ματιά στην κλινική μας...

reviews-scaled1.jpg
Εξαιρετική ιατρική ομάδα με υπεύθυνο τον κύριο Παπανικολάου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισε πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν επιστήμονας. Η κλινική ένας υπέροχος και καθαρός χώρος.

Κύριε Δημήτρη, Κώστα, Ελεάνα, Αφροδίτη, σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο. (Νίκος και Έφη)

Life Clinic blog
Keep up-to-date with what we're doing at Life Clinic and explore topical IVF and reproductive immunology news from around the world
immune1.jpg
Η Αναπαραγωγική Ανοσολογία μελετά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ανοσοποιητικού συστήματος και του αναπαραγωγικού συστήματος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαγνωστικές εξετάσεις και τη θεραπεία του ανοσοποιητικού συστήματος...

Call Now Button