Η κλινική μας

Στον πιο “ιατρικό” δρόμο της Αθήνας, οδός Ιπποκράτους 166, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο του 1939, βρίσκεται η Life Clinic.

Η κλινική μας είναι ένα κέντρο γυναίκας με έδρα την Αθήνα εξειδικευμένο στην αξιολόγηση και
θεραπεία της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσωποποιημένη θεραπεία και εμπειρία στην αναπαραγωγική ανοσολογία.

Πιστεύοντας ότι η υπογονιμότητα δεν είναι αρρώστια, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο όπου ο “ασθενής” νιώθει και είναι το κέντρο.

           “Mερικά πράγματα στην ζωή πρέπει να είναι απλά…”

Η Life Clinic προσφέρει τα πάντα γύρω από την διερεύνηση της υπογονιμότητας, τις θεραπείες γονιμότητας και ότι άλλο αφορά τον ρόλο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην ζωή μας.

Από απλές καθημερινές συμβουλές που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη, την ειδική γνώση μας πάνω στα προβλήματα του ανοσοποιητικού στην γονιμότητα μέχρι την εμπειρία μας πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ακόμη και για την Αγγλία, την γενέτειρα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

           Υπόσχεσή μας το καλύτερο δυνατό για το κάθε ζευγάρι…

Έχοντας έλθει σε επαφή με χιλιάδες ασθενών από όλο τον κόσμο, έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ζευγαριού.

Στην Life Clinic πιστεύουμε πολύ στη διάγνωση του προβλήματος και την ειδική αντιμετώπιση του, παρά στην εκτέλεση των ίδιων πράξεων για όλους, μία πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον από τις κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Από την ίδρυση μας έως σήμερα το κέντρο μας είναι η γυναίκα και οι προσωπικές της ανάγκες. Κύριο πλεονέκτημά μας είναι η γνώση γύρω από την γυναίκα και οι απαιτήσεις μας για  ένα επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών που ο ασθενής θα είναι ο κύριος γνώμονας. Και πάντα με ένα εξόχως ανταγωνιστικό κόστος θεραπείας. Εγγύηση για αυτό είναι η επιτυχημένη συμμετοχή μας σε δύο κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές του Λονδίνου.

Call Now Button