Η κλινική μας

Σχετικά με εμάς....

Ο σκοπός και το όραμά μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε έναν εξειδικευμένο και προσωπικό τρόπο διάγνωσης και θεραπείας της υπογονιμότητας, πέρα από τους συνηθισμένους. Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας.

Όραμά μας είναι μια κλινική με εξατομικευμένη προσέγγιση από κάθε άποψη. Οι ασθενείς μας είναι το κέντρο της προσοχής μας.

Ποιοι είμαστε

Η Life Clinic διευθύνεται από τον Δημήτρη Παπανικολάου, Μαιευτήρα Γυναικολόγο με εξειδίκευση στην Αναπαραγωγική Ιατρική και την Αναπαραγωγική Ανοσολογία. Ο Δρ Δημήτρης από την αρχή της καριέρας του έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα οφέλη της εξατομικευμένης ιατρικής. Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας στο έργο του είναι η πεποίθησή του ότι,

Πρέπει να θεραπεύουμε άτομα, όχι ασθένειες…

Αυτή η προσέγγιση ήταν αποτελεσματική με αποτέλεσμα την υψηλή ικανοποίηση των ασθενών και βοήθησε τα ζευγάρια να φτάσουν στο στόχο τους πιο εύκολα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και με χαμηλότερο τελικό κόστος. Είναι μια προσέγγιση που είναι ευρέως αποδεκτή στις μέρες μας.

Ο Δρ Δημήτρης είναι πρωτοπόρος σε πρακτικές που είναι πλέον δημοφιλείς τάσεις στην κοινότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπως διέγερση χαμηλής δόσης, μεγαλύτερα πρωτόκολλα διέγερσης, υποστήριξη ωοθηκών με συμπληρώματα και υποστηρικτικές θεραπείες, εφαρμογές φυσικού κύκλου και θεραπεία ανοσολογικών προβλημάτων που επηρεάζουν τη γονιμότητα.

Η κλινική μας

Πού βρισκόμαστε;

Στον πιο “ιατρικό” δρόμο της Αθήνας, οδός Ιπποκράτους 166, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο του 1939, βρίσκεται η Life Clinic.

Η κλινική μας είναι ένα κέντρο γυναίκας με έδρα την Αθήνα εξειδικευμένο στην αξιολόγηση και θεραπεία της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσωποποιημένη θεραπεία και εμπειρία στην αναπαραγωγική ανοσολογία.

Πιστεύοντας ότι η υπογονιμότητα δεν είναι αρρώστια, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο όπου ο “ασθενής” νιώθει και είναι το κέντρο.

Medical Center

Ιπποκράτους 166, Αθήνα
+30 210 6450 111
Η κλινική μας

Mερικά πράγματα στην ζωή πρέπει να είναι απλά...

 Η Life Clinic προσφέρει τα πάντα γύρω από την διερεύνηση της υπογονιμότητας, τις θεραπείες γονιμότητας και ότι άλλο αφορά τον ρόλο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην ζωή μας.

Από απλές καθημερινές συμβουλές που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη, την ειδική γνώση μας πάνω στα προβλήματα του ανοσοποιητικού στην γονιμότητα μέχρι την εμπειρία μας πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ακόμη και για την Αγγλία, την γενέτειρα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Η κλινική μας

Υπόσχεσή μας το καλύτερο δυνατό για το κάθε ζευγάρι...

Έχοντας έλθει σε επαφή με χιλιάδες ασθενών από όλο τον κόσμο, έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ζευγαριού.

Στην Life Clinic πιστεύουμε πολύ στη διάγνωση του προβλήματος και την ειδική αντιμετώπιση του, παρά στην εκτέλεση των ίδιων πράξεων για όλους, μία πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον από τις κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Από την ίδρυση μας έως σήμερα το κέντρο μας είναι η γυναίκα και οι προσωπικές της ανάγκες. Κύριο πλεονέκτημά μας είναι η γνώση γύρω από την γυναίκα και οι απαιτήσεις μας για  ένα επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών που ο ασθενής θα είναι ο κύριος γνώμονας. Και πάντα με ένα εξόχως ανταγωνιστικό κόστος θεραπείας. Εγγύηση για αυτό είναι η επιτυχημένη συμμετοχή μας σε δύο κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές του Λονδίνου.

Μια γρήγορη ματιά στην κλινική μας...

reviews-scaled1.jpg
Εξαιρετική ιατρική ομάδα με υπεύθυνο τον κύριο Παπανικολάου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισε πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν επιστήμονας. Η κλινική ένας υπέροχος και καθαρός χώρος.

Κύριε Δημήτρη, Κώστα, Ελεάνα, Αφροδίτη, σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο. (Νίκος και Έφη)

Life Clinic's blog
Keep up-to-date with what we're doing at Life Clinic and explore topical IVF and reproductive immunology news from around the world
immune1.jpg
Η Αναπαραγωγική Ανοσολογία μελετά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ανοσοποιητικού συστήματος και του αναπαραγωγικού συστήματος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαγνωστικές εξετάσεις και τη θεραπεία του ανοσοποιητικού συστήματος...

Call Now Button